Пия го 2 пъти на ден и с мен става чудо! Магичната домашна напитка за отслабване и наслада
Формула за бързо отслабване за мъже и жени, които години наред се борят с наднорменото тегло, но различните лекарствени средства и методи така и не са успели да им подействат по начина, който те очакват.

Време е да се запознаете със силата на страхотна напитка за бързо отслабване, която не само ще ви направи по-слаби и стегнати, но и ще ви избави от проблемите с теглото веднъж завинаги.

Трябва да знаете, че с консумацията на напитката йо-йо ефект не е възможен.

През първите две седмици след края на така наречената диета, не бива да се преяжда и да се натоварвате много с прием на вредна храна.

Гледайте да се ограничавате доколкото е възможно и всичко ще се нормализира съвсем скоро.

Напитка за бързо отслабване – начин на приготвяне

Пригответе си 12 чаени чаши вода. Към водата се добавя необелена прясна краставица, която се нарязва на тънки кръгчета. След това прибавете и лимон на шайби. Нужни са ви няколко шайби, но заедно с кората на пресен лимон. Пригответе още 10 листа от мента и половин супена лъжица корен от джинджифил (задължително ситно настърган).

Всички съставки се бъркат добре и се оставят вхладилник да престоят в рамките на 24 часа.

След този период, напитка за бързо отслабване вече е готова за консумация. Най-добре би било питието да се поглъща на гладно поне един час преди прием на храна. Резултатите просто ще ви главозамаят.

Приготвената домашна вода ще ви стопи до неузнаваемост и ще ви отърве от киселините в стомаха, също така ще предотврати появата на излишни газове и подуване на корема.

Тази напитка се приема 2 пъти дневно. Вече не е нужно да се подлагате на изтощителни диети, когато напитка за бързо отслабване е точно пред вас. Резултатите са повече от невероятни. Постигнете всичко това в домашни условия.

Източник: newsbp