Пия масло от бял трън за пречистване на черния дроб, а в крайна сметка отслабнах и изкарах токсините
В народната медицина маслото от бял трън от дълго време се използва за лечение на храносмилателните органи. Tо помага за почистване на стомашно-чревния тракт и черния дроб, за работа на жлъчката.

Флаволигнаните , съдържащи се в големи количества в растението, възстановяват чернодробните клетки, предпазват органа от свободните радикали. Курсът на лекарствата с бял трън се препоръчва при жлъчнокаменна болест, хепатит, чернодробно заболяване, цироза.

Но малко хора знаят, че с помощта на това чудотворно растение, или по-скоро неговото масло, можете значително да намалите теглото си! Днес ще ви кажем как да приемате масло от бял трън за отслабване . То обновява черния дроб, в резултат на което тялото премахва от себе си всички отрови, шлаки и вреден холестерол по-бързо и по-качествено, метаболизмът се ускорява с двойна сила

Маслото от бял трън съдържа линоленови полиненаситени мастни киселини . Те играят важна роля в липидния метаболизъм и регулирането на липидните нива. Маслото от бял трън стимулира производството на жлъчката, което влияе на скоростта на храносмилането, предизвиква постепенно, но стабилно отслабване. Всичко, което изгори, няма да се върне.

Необходимо е да се приема масло от бял трън за 40 дни по следната схема:

Седмица 1 – 1 ч.

Л. половин час преди хранене 3 пъти на ден,
от втората седмица с добра поносимост, увеличете дозата до 1 супена лъжица

Курсът може да се повтори след две седмици почивка, след което се провежда 3-4 пъти годишно.

Маслото от бял трън ефективно се бори с целулита, сухотата и отпуснатата кожа. Към базовото масло се добавят няколко капки етерично масло от грейпфрут, портокал, лавандула, здравец, хвойна. Нанесете сместа върху проблемните зони на тялото и масажирайте за 5-10 минути.

Без консултация с лекар, е противопоказано да приемате масло от бял трън  в случай на жлъчнокаменна болест, тежки увреждания на черния дроб и панкреаса, бременни жени, както и деца под 3-годишна възраст.

Смятаме, че си струва да споделяте добрите новини с приятелите си!

Източник: За Жената