Плевенски лекари унищожиха туморите на 10 онкоболни чрез уникален метод!
Десет раковоболни излекуват от плевенска клиника, благодарение на уникалния метод, който прилагат медиците там. Става въпрос за центъра на Хайфу (HIFU – Ултразвук с висока интензивност) в Плевен, който заработи наскоро.

В него се работи по уникална световна технология, която спира туморите на онкоболни хора. Чрез него клетките се унищожават с ултразвук, който се подава от точна апаратура, която удря само болните клетки, а здравите щади.

Оценката дали методът е подходящ за даден пациент и диагноза, след като болният бъде консултиран от специален екип. Технологията за лечение е една от най-модерните и ефикасни в цял свят.

Сред вече излекуваните има пациенти с миоми и тумори на панкреаса. Повечето от тях са били доброкачествени, но сред десетмата имало и двама души с напреднал рак.

Тъй като операциите са безкръвни, хората, подложени на лечение, могат да тръгнат още на другия ден. Често дори не е необходимо и използването на пълна анемия, което допълнително не натоварва организма на болните.

Уникалният метод на лечение е по идеята на проф. д-р Григор Горчев, ректор на Медицински университет в Плевен. В клиниката освен български специалисти, работи и китайски лекар, който има опит при работа с уникалния апарат.

Очаква се новия метод да бъде представен официално в края на януари.

Източник:  novinite

Ръчно изработени сребърни бижута – Swarovski® – Намаления!

loading…