Ползвате на дафинов лист за привличане на пари
Ползвате дафинов лист, но единствено в кухнята, като приготвяте любимите си ястия?! Не, тук става въпрос за нещо особено любопитно и ако сте експериментатори, ще пробвате на момента.

Познатата ароматна подправка може да влезе в употреба и за привличане на изобилието. Само поставяте дафинов лист в портмонето, и сте готови.

Изпробвали го твърдят, че никога не остават без пари, а започнат ли те да свършват, винаги им изпадат отнякъде още, за да попълнят бюджета си.

Какво по-хубаво от това, ако и вас ви сполети същото щастие…

Разбира се, че всеки се надява и мечтае да няма финансови проблеми, да може да покрие всички свои разходи, да не се притеснява от възникнали внезапно нужди. Ето защо различните ритуали идват на помощ, а някои може да ви изглеждат смешни, но пък за ваше учудване са съвсем резултатни.

Важно е от време на време да сменяте сложения дафинов лист с нов, за да е свеж и да излъчва чиста енергия. Доста потребители вече се радват на ефекта от него, вие вероятно ще сте следващите, ако се доверите на тази лудост да ухаете на дафинов лист.

Не е необходимо да споделяте с хора, които не биха ви разбрали, нито пък се занимават с чудеса.

Достатъчно е, че вие го правите и виждате конкретните “плодове” на действията си. Скептично настроените не са един или двама, светът има потребност и от тях, но не позволявайте да развалят ентусиазма ви, когато задълбавате в тази материя.

Такива са съветите и на по-запознатите в тази област. Те неведнъж са били свидетели как лесно поддаващи се на чуждо влияние се отказват бързо и не са последователни в действията си. После пък се оплакват, че не им се получава.

Уханният дафинов лист в портмонето очаква от вас поне малко да му имате вяра, а на какви по-откачени неща сте давали напразно кредит на доверие?! Опитайте!

Източник: За Жената