Полите, които скриват излишните килца и извайват тялото (СНИМКИ)
Ако досега сте имали притеснения относно няколко сантиметра в повече тук и там, то спрете да се тревожите. Това, че мерките ви не са 90-60-90, съвсем не означава, че не може да изглеждате убийствено.

Спрете да криете тялото си под безформени пуловери, дълги туники или широки панталони в черно или тъмносиво.  Закръглените жени и момичета с правилните дрехи изглеждат красиви, елегантни, стилни, модерни, а апетитните им форми възбуждат въображението на всеки мъж.

Като правило, полите и роклите се считат за най-женственото облекло. Всяка жена трябва да знае как да избере подходящата пола , за да подчертае силните си страни и да скрие недостатъците.

1. Класическа пола тип молив

Тази пола е любима на всички дами – отива на почти всяко момиче, независимо да ли е “кльощава” или закръглена. Полата-молив издължава и изтънява пълната фигура, подчертава красивите извивки и забележимо прикрива коремчето. За онези дами, които имат масивни бедра и тънко кръстче, най-добре е да носят пола-молив с подходящ топ или блуза, но ако, напротив, талията е закръглена – тогава удълженият блейзър или туника ще подхожда повече на полата.

2. Пола тип лале

Този стил пола също се счита за универсален, тъй като подхожда както на слаби, така и на пълни жени. Единственото нещо, което пухкавелките трябва да имат предвид, е да носят пола тип лале с висока талия, за да скрият коремчето и страничните „изпъкналости“. Полата трябва да бъде леко удължена и от меки материи, така че визията да не натежи.

3. Поли с прихлупване

Такива поли също са подходящи за притежателките на пищни форми. За да подчертаете достойнствата си, трябва да изберете пола със странично прихлупване, а материята трябва да е еластична и лека.

4. Пола с А-линия

Ако полата от този тип е от леки, добре падащи материи, тогава тя ще изглежда просто красиво на пълна фигура. Дължината на полата може да бъде различна, според вашите предпочитания, но в кръста трябва да бъде пристегната с колан – твърд или ластичен.

5. Разкроени поли

Този стил на поли ще бъде винаги модерен и стилен, така че тази пола трябва да присъства в гардероба на всяка жена с пълна фигура. Този стил перфектно прикрива пълните бедра, малкото коремче, едрите крака и перфектно подчертава талията. Полата с разкроена кройка е подходяща по всяко време на годината, като най-важното е да изберете правилните цветове и материя, от която да я ушиете.

6. Пола-панталон

Ако обичате да носите такъв мъжки атрибут като панталони, тогава полата-панталон е идеалната възможност за пълната фигура. За жена с ниска или средна височина подходящи са поли-панталон с дължина до коляното или малко по-високо.

7. Дънкови поли или поли деним

Тези поли са страхотни за ежедневието. Те отиван и на високи, и на ниски жени. Благодарение на гладката и плътна материя, те подчертават идеално фигурата и я правят по-привлекателна.

8. Поли на слоеве

Поли с такъв стил могат да стоят чудесно на жена с пълна фигура, но трябва да бъдат ушити от много лека материя и да имат не повече от три слоя. Дължината не трябва да отива по-ниско от глезена.

9. Плетени поли

На жените с пълна фигура отиват плетени поли с не едри плетки или дребни дантелени мотиви, не особено релефни – по-скоро гладки. Най-добре изглежда плетената пола с висока талия.

10. Пола-слънце

Това е една от опциите за лятна пола. Подобни поли значително олекотяват външния вид и правят визията на жената ефирна и лека. На закръглени жени ще изглежда добра пола с дължина до коляното.

Избирайки пола за пълна фигура, трябва да запомните няколко правила:

– Избягвайте полите с хоризонтални райета. Ако предпочитате райета, по-добре е да изберете вертикални;

– Тъканта на полата трябва да бъде гладка, мека и лека. Тежките материи ще добавят ненужен обем и ще създадат още по-пищни форми;

– По отношение на цвета, най-добре изберете едноцветни и избягвайте едрите щампи;

– Не се страхувайте от цветовете. Черният цвят не винаги ни прави слаби, правилно подбрани цветни дрехи правят визията по-младежка, лека, положителна и привлекателна.

Най-важното: не се страхувайте да експериментирате с цвят, форма, дължина. Не забравяйте, че вие ​​сте кралица, а кралицата възхищава, радва се и обича.

Източник: За Жената