Попитали сервитьора за кой е запазена масата. Отговорът ги оставил без думи!
В социалната мрежа един пост прикова вниманието на мнозина. Хедър Кранк сподели: “Тази вечер докато седяхме няколко маси по- надолу от една запазена маса, попитах сервитьорката за кого пазят тази красиво подредена маса. Тя се усмихна и каза: “Това е за нашите редовни клиенти. Те идват тук да вечерят всяка вечер.

Днес е 91-я рожден ден на госпожата! Така че ние тук в Епълбии искаме да направим нещо специално за нея! Ние всички сме в очакване на тяхното пристигане. Надяваме се, че те ще изчакат докато мине натоварването в заведението, тъй като тя не е привърженик на тълпите. ” Ние се надявахме двойката да пристигне, докато все още се хранехме, за да видим изненадата на лицата им. Сервитьорите на Епълби чакаха и чакаха и накрая помислиха, че вероятно са решили да отидат другаде за специалния ден.

Сервитьорката за съжаление започна да събира всички сребърни прибори, покривка и да приготвя масата за други чакащи клиенти. Друго семейство седна на същата тази маса. След няколко минути всички изведнъж видяхме персонала да бърза към входната врата! Двойката пристигна в края на краищата! Всички се захванаха с нещо!!

Докато няколко сервитьора чакаха с нетърпение да посрещнат двойката на входа, друг сервитьор помоли семейството, което седеше на „обичайната” маса, ако нямат нищо против да се преместят на близката свободна маса като им обясни защо искането е специално и защо означавало, толкова много за тях. Семейството се съгласи и се премести. Друг сервитьор започна да разчиства масата и сложи нова покривка, свещи, сребърни прибори и цветя.

Всичко бе готово за Рождения ден на дамата! Няколко сервитьори придружиха двойката лично до масата. Съпругата извика от изненада !! Тъй като те бяха седнали чухме как мъжът каза на жена си, “Те направиха всичко това за теб, скъпа!” Да, в очите ми започнаха да напират сълзи. Тази сцена просто стопля сърцето! ”

Източник: Prochetime.com