По този начин панален апартамент се превръща в истинско бижу
Апартаментът е тристаен, 80 кв.метра, в софийски квартал.

Разполага с просторно дневно пространство, което обединява зона за сядане, трапезария и кухня. Спалните са две, всяка с достъп до тераса. Има баня и тоалетна.

Дизайнът е еклектичен с търсени скандинавски нотки, и изпълнен с естествени материали.

Това е основната отличителна черта на интериора.

Светлите тонове създават усещане за уют и пространство.

Всички елементи – от цветовото оформление до разпределението и обзавеждането са съобразени с фън шуи принципите за интериор на жилищни пространства.

В банята и тоалетната са изградени мебели, които оформят малки складови пространства, а в същото време обогатяват визията на помещенията с различните си материи.

В банята е разположен шкаф, в който е поместена пералня, с място за сушилня и допълнителни рафтове, а в тоалетната са скрити бойлер и ниши за складиране.

Според архитект Райковска всеки апартамент може да бъде удобен и уютен, ако е обзаведен и декориран с усет за нуждите на клиента. Не е нужно винаги да се бутат стени, което винаги оскъпява и удължава ремонта.

Този апартамент е такъв пример. Вместо да бъдат бутани стени, за да се уголемят малките пространства за сметка на други, умелото вграждане на корпусна мебел осигурява достатъчно пространство за организация на функциите, за които не е предвидено място при първоначалното проектиране.

 

Източник: edna