Предвещание за новата 2019 година – а в зависимост от личното ви число Проверете
За да разберете кое е вашето лично число, трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.

След това събирате цифрите на числото, което се получава след знака за равно.

Тук сборът на 2 и 8 е 10. Съберете 1 и 0 и ще получите вашето лично число, което е 1.

Ето какво ви очаква:

Лично число 1

Това е година на ново начало за вас. През последните месеци сте успели да постигнете напредък. Възможно е да сте направили и драстични промени в живота си. През 2019-а ще може да изразите вашата нова същност пред света. Стартирането на нови проекти, правенето на нещата по различен начин и даването на нов старт, ще бъде силен фокус за вас тази година.

Лично число 2

През 2019-а ще трябва да продължите да „строите“ и да напредвате. Вие сте на правилния път и сте се отправили в правилната посока, но сега трябва да помолите другите за помощ и напътствия. Ще имате нужда от подкрепа, за да постигнете целите си и да следвате желанията си. Обучения и създаване на солидни партньорства, ще бъдат основна тема за вас тази година. Не се страхувайте да поискате помощ, ако имате нужда от нея, както и да направите изграждането на нови приятелства и съюзи приоритет.

Лично число 3

Очаква ви една много специална година. Имате много творчески потенциал и е време да го разкриете максимално. Трябва само да повярвате в себе си и да предприемете необходимите стъпки. Няма нищо, което да не можете да постигнете, а късметът ще ви следва навсякъде. Не се страхувайте да си поставяте големи цели. Не забравяйте да обърнете внимание и на ума, тялото и душевното състояние, спортувайки и хранейки се здравословно.

Лично число 4

През новата година ще може да постигнете духовен растеж, да придобиете нови знания. Възможна е появата на семейна карма, която ще бъде изчистена или пък ще проявите желание да се свържете отново с корените си по някакъв начин. Ще бъде важно да създадете чувство за общност в семейство и като цяло ще имате нужда да се чувствате по-сигурни. Новата 2019-а също ще е година на духовно развитие за вас.

Лично число 5

Ако вашето лично число е 5, знайте че ви очаква една много творческа година, в която ако дадете максимума от себе си, ще може да отворите нови врати. Но 2019-а ще бъде и година на трансформация, в която ще откриете нов потенциал в себе си, ще може да промените много области на вашия живот. Помислете за обучения, посещаване на курсове и семинари, ще ви бъдат от полза.

Лично число 6

Ако планирате промени на физическо и емоционално ниво, това е вашата година. Обърнете специално внимание на нуждите на тялото и не забравяйте, че здравето ви е приоритет номер 1. Помислете за започване на спортна активност, промяна в начина на хранене. Новата 2019-а година ви кани да се съсредоточите върху себе си и здравето си.

Лично число 7

Когато става въпрос за личен и духовен напредък, вие ще достигнете нови висоти. Укротете егото си, слушайте сърцето си и пред вас ще се разкрият нови пътища. Имате голям потенциал да постигнете напредък във всички области на живота си, така че помислете за това, което искате. Интуицията ви ще бъде силна. Също така, 2019-а е фантастична година за създаване на дългосрочни партньорства, независимо дали в личния ви живот или в бизнеса.

Лично число 8

Трансформацията е ключова дума за вас тази година. Ще имате възможността да промените областите на живота си, които се нуждаят от обновяване. Важно е да се освободите и да се откажете от миналото, за да приветствате тези нови промени и възможности. Така ще ви бъде по-лесно да изявите мечтите си и да получите това, от което се нуждаете. Ако има период, в който нещата ви се струват мрачни, тежки, знайте, че това е знак, че трябва да направите някакво освобождаване. Интуицията ви ще бъде силна и често ще бъдете водени от нея.

Лично число 9

Тази година е за завършване на нещата, които сте започнали през 2018-а, но не сте успели да доведете докрай. Може да усещате това на емоционално и духовно ниво, но също и на физическо. През 2019 ще видите как стигате до края на цикъла по някакъв начин и ще изпитате чувство на триумф и гордост за всичко, което сте постигнали. Годината е много хубава за пътувания, за преоткриване на себе си чрез ново занимание или хоби.
Източник: За Жената