Пречистете негативната енергия само с тези 2 съставки!
Ние всички искаме нашия дом да бъде място за отдих, релакс и почивка. Така, че ние трябва да се чувстваме безопасно в него. Това наистина е нашата “крепост”.

Но е ясно, че много по-често, отколкото бихме искали, това не се случва. Защото домовете натрупват мръсотия не само във физически план, но и енергиен. Така че, ако се чувствате в дома си не съвсем удобно, се опитайте да го освободите от отрицателната енергия.

За щастие, Аюрведа предлага един много прост, но ефективен метод. Трябват ви само 2 неща: лимон и карамфил (подправката, а не цветето).

Имайте предвид, че тази процедура е най-добре на прави регулярно: всеки от нас има своя собствена аура и може да “зареди” дома ви с негативна енергия, ако е изпитал чувство на завист или негодувание към вас.

В резултат от метода вие ще се чувствате отпочинали във вашия дом, без да сте депресирани, разтревожени и разочаровани.

Ето какво трябва да направите:

Първо, отворете в апартамента си всички врати и прозорци. Проветрете помещението.

След това минете всяка стая с една запалена пръчка тамян, като я оставите да изгори в стаята, където прекарвате най-много време.

Сега  вземете лимони. Техният брой трябва да е точно на половина броя на стаите в къщата ви. Например, ако имате 4-ри стаи (с кухня), лимоните трябва да бъдат 2. А ако са три – един и половина.

Сложете половинките лимон във всяка стая. Прободете лимона с няколко карамфила и зачакайте.

След 7 дни погледнете вашите лимони. Ако те са пресъхнали, това означава, че вашият дом е вече чист. Просто ги изхвърляте и се насладете на тишината.

Но лимоните могат да не бъдат само изсъхнали:

Ако лимоните са станали кафяви, това означава, че в къщата ви е имало много негативна енергия. Добре е да повторите процедурата отново;

Ако лимонът е позеленял или изгнил, това означава, че работата не ви спори; може би трябва да преразгледате плана си за професионална кариера.

Ако лимонът бързо се покрие с плесен, това означава, че сте добре, но все пак сте заобиколени от много от завист. Отървете се от завистта в своята среда!

И накрая, ако лимонът е почернял, някой целенасочено се опитва да ви стори зло: като например разпространява слухове и клевети за вас при всяка възможност.

Надяваме се, че ще се отървете от негативната енергия във вашия дом и ще се насладите на мир, спокойствие и радост!

Ако ви хареса тази статия, я споделете с приятелите си!

Източник: otbaba