Природен Елексир превърна коремът ми в мечта
Всички искаме да бъдем в добра форма и да не се срамуваме от телата си, но още по- важното е да сме здрави и да се чувстваме добре. Затова днес сме подготвили специално за вас една напитка, която ще ви помогне да свалите излишните сантиметри в талията, да премахнете паласките и да подобрите здравословното си състояние

Често жените сме изправени пред проблема с допълнителните сантиметри на корема и талията преди голямо събитие или ваканция. В този момент, когато празничната рокля започна да се пръска по шевовете, а банският костюм е плътно прилепен от изпъкналото корем, това не ни пречи да си припомним възможността за спешно пречистване на тялото .

Днес намерихме една прекрасна рецепта за изгаряне на мазнини- напитка , която за една седмица ще помогне да се отървете от излишните сантиметри в областта на корема поради нейните прекрасни качества – способността да отделя токсините.

Разбира се, здравословното хранене и физическите упражнения са най-добрите ви приятели за тези 7 дни, а коктейлът от грейпфрут само ще ускори резултата. С правилното си приложение можете да загубите до 1 см на ден.

 

Съставки

150 ml сок от грейпфрут
1 ч.л. мед
2 ч. л. натурален ябълков оцет
50 ml вода

Подготовка

Първо разтворете медът в сока, след това добавете водата и ябълковия оцет. Тази напитка трябва да се приема два пъти на ден – преди обяд и вечеря 15 минути преди хранене.

Сокът от грейпфрут  отдавна се използва за решаване на проблеми с наднорменото тегло. Всичко е свързано с флавоноидите, които съдържа. Тези вещества помагат на организма да се отърве от излишната течност , да разруши мазнините и да се бори с целулита .

Коктейлът за изгаряне на мазнини  трябва да се приема с повишено внимание при заболявания на стомашно-чревния тракт, както и при други хронични заболявания в острата фаза.

Запазете еликсира за загуба на тегло в любимите си продукти: той може да ви бъде полезен в най-неочакван момент. И също така не забравяйте да споделяте полезна информация с приятели за отслабване!

Източник: За Жената