Приятелка страдаше от болки в ставите, не можеше да се изправи, накрая ходеше с бастун, докато един колега не ни каза за това..
Ето я и тази проста рецепта: откъсват се кълновете на прораснали картофи (но не зелени, а бели, преди засаждане в земята). Кълновете трябва да се сложат в буркан и да се залеят с водка, така че тя да ги покрива. Съдът трябва да се остави да престои 2 седмици на тъмно и топло място.

С тази настойка е необходимо да се правят компреси на болните стави или да се втрива в тях, след което да се увиват добре с вълнен плат и да се оставят да постоят така за около два часа през деня. И задължително се прави такъв компрес през нощта. След като научих тази рецепта, майка ми и аз веднага решихме да я пробваме. Само една седмица след началото на лечението, майка ми започна да спи през нощта и острата болка изчезна.

А сега тя вече може спокойно да ходи без бастун: просто да става и тръгва. Това е голяма победа за нас. Побързайте да споделите тези ценни съвети с приятелите си, не ги лишавайте от възможността да научат за това!

Източник: informaciq