Произходът и развитието на уникалната японска технология
Методите на японската традиционна медицина отдавна привличат вниманието на световната научна общност поради иновативните начини за лечение на различни заболявания.

Джин Шин Джиуцу е един от тези невероятни методи, чиято ефективност се признава от много здравни професионалисти по целия свят. Открийте уникалния японски метод, който утвърждава връзката между нашите пръсти и вътрешните органи. Ще бъдете изненадани, но правилното стимулиране на пръстите може да подобри вашето здраве в рамките на няколко минути.

Произходът и развитието на уникалната японска технология

Човешкото тяло е едно от най-сложните и тайнствени творения на природата. Взаимното свързване и зависимостта на всички негови елементи продължава да учудва хората и учените. Джин Шин Джиуцу е древно японско изкуство, което се практикува от коренното население на страната на изгряващото слънце в продължение на много векове и се предава от уста на уста от баща на син.

В началото на 20-и век тази техника получи нов етап от своето развитие и разпространение благодарение на японеца Джиро Мурай. Именно той, благодарение на техниката на Джин Шин Джиуцу успял да се излекува от заболяване, което лекарите смятали за нелечимо. Много от привържениците на традиционната и алтернативната медицина днес говорят за ефективността на тази японска техника, разглеждайки я като някакво дистанционно влияние върху органите и тяхното управление. Специалистите по Джин Шин Джиуцу твърдят, че всеки от нашите пръсти е свързан с два органа на тялото и че тялото ни съдържа чиста енергия, която е достатъчна, за да се постигне хармония и да сме здрави.

Източник: Блиц