Пълно прочистване на тялото от токсини! Свалих 8 килограма за няколко дни, и се чувствам страхотно!
Дебелото черво играе важна роля в човешкото тяло. То регулира водния баланс в организма, контролира имунната система и от това зависи целият процес нахраносмилане .

За да може тялото ви да функционира правилно, важно е да се поддържа  здравето на червата  . Ако те не работят както трябва, освобождават организма оттоксичните отпадъци много по-бавно, отколкото е необходимо. В резултат на това, тялото ги поглъща.

За да се усвои напълно вашият обяд или вечеря, храносмилателната система се нуждае от  най-малко 24 часа . Храни с ниско съдържание на витамини и хранителни вещества забавят този процес и извършването му отнема  понякога до 70 часа !

Запек – това е първият знак, че тялото ви е натрупало твърде много отпадъци.

Симптомите на токсично отравяне на дебелото черво: Обрив по тялото, проблеми с пикочния мехур, вагинални инфекции. Ако страдате от чести настинки, това е основният знак, че нещо руши имунната ви система: промени в настроението, проблеми с паметта и концентрацията, чести промени в настроението, тревожност, умора, депресия, общото състояние на организма, болки в мускулите и ставите, проблеми със стомашно-чревния тракт, коремна болка, лошо храносмилане, лош дъх, диария, подуване на корема и запек.

Тази програма за почистване на тялото е разработена през 1940-те от гуруто в областта на  детоксикацията Стенли Бъроуз. Тя е успяла да привлече голямо внимание сред привържениците на алтернативната медицина .

Процесът на пълно почистване на тялото от токсини трае 10-16 дни.

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

300 мл вода ;
1/10 супена лъжица лют червен пипер на прах;
2 супени лъжици кленов сироп ;
изстисканият сок половин лимон ;

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЛОЖНИЕ:

Много е просто: смесете всички съставки. Консумирайте тази смес в продължение на следващите 10 дни. Пийте я 5-8 пъти на ден.

В допълнение, може да използвате и етерични масла. Те са много добро средство за детоксикация.

Хранителните съставки, които се съдържат в тях, лесно се абсорбират на клетъчно ниво.

10 капки масло от мента се смесват със сока от един лимон . Полученият разтвор се  смесва с 2,5 литра вода . Пийте от това средство в продължение на две седмици.

Ако следвате тези две рецепти, бързо ще усетите разликата по тялото си – “преди” и “след”.

Дали сте склонни да опитате? Кажете ни в коментарите!

Източник: За Жената