Ретроградна планета има положителна промяна за някои хора от тези зодии
След ретроградното влияние на Меркурий, идва ред на това на Юпитер. Планетата попада в тази фаза от 10 април до 10 август, но вместо да носи нещастия, ще радва много хора. Според астролозите ще има обрати в живота на представителите на определени зодии.

Точно на 10 април Юпитер влезе в знака Стрелец. Родените под този знак не бива да се настройват за лоши неща, защото ги очакват по-скоро успехи, възможности за развитие на работното място и нови връзки, пише tialoto.bg.

Положителното въздействие на ретроградния Юпитер ще даде тласък на онези, които имат купища проблеми за разрешаване. Някои ще имат повече късмет за сметка на други, които ще се сблъскат с доста препятствия по пътя към мечтаната цел. На други планетата ще донесе повече самочувствие.

Телец, Скорпион и Козирог

Родените под тези три знака ще имат най-много трудности. Емоционални и избухливи, те трудно ще се концентрират. Според специалистите до 10 август те не бива да разчитат на интуицията си, защото може да ги подведе и да ги накара да вземат неправилни решения за своето бъдеще. Самоконтролът през това време е много важен.

Рак, Стрелец и Риби

Хората с тези зодии ще са доста самонадеяни. През периода ще се чувстват объркани и нещастни. По отношение на интелектуалното им израстване, планетата ще им помогне да подредят живота си и да поправят грешките, направени в миналото. Ретроградната фаза е и възможност да се извинят за онова, което са причинили на най-близките си хора и да се научат да носят отговорност за постъпките си.

Овен, Лъв и Водолей

Те ще усетят до голяма степен положителната страна на ретроградния Юпитер. Ако до момента не са намерили своето поприще, от 10 април нататък ще имат възможността за реализация на някои техни планове, която ще им отвори вратите към мечтаната работа. Те ще могат да се самоусъвършенстват, да разкрият целия си потенциал и най-сетне да подредят живота си.

Близнаци, Дева и Везни

Нелек период очаква хората с тези знаци. Те не бива да витаят в облаците и да мечтаят, а по-скоро да се върнат към грешките, които са сторили в миналото. Добре е да седнат и да си направят план за следващите няколко седмици, за да може да осъществят по-лесно целите си.

Източник: fakti