Рецепта за прочистване на тялото с помощта на лук! Ще си лягате с лук в чорапите всяка вечер!
УНИКАЛНА рецепта за прочистване на тялото с помощта на лук!

В много източни култури и медицински практики се счита, че човешките ходила са пряко свързани с всеки един орган в нашето тяло.

Точковите масажи и акупунктурата се практикуват и се ползват с голяма популярност сред тези, които предпочитат алтернативната медицина пред лекарствата, които често ни вредят повече, отколкото ни помагат. Тези практики и техники никак не са за подценяване, и именно по тази причина решихме да споделим и тази алтернатива техника за по-добро здраве и дух.

Рефлексотерапията е достигане и въздействане върху даден орган от тялото чрез масажиране на отделни точни на ходилото, като за правилното прилагане на методите се изисква много прецизна подготовка и обучение. Точките, свързващи ходилото с органите се наричат медиани и при правилно третиране могат да повлияят положително на цялото ви тяло, като нервните окончания на свода на крака са над 7000!

Ето как да пречистите организма си съвсем сами!

Може да ви звучи странно, но най добрия начин за детоксикация на тялото през ходилата е чрез лук! Съвсем обикновен стар лук.

Отрежете дебело кръгче лук и го сложете на свода на стъпалото. Обуйте плътни чорапи и гледнете да спите. През нощта лукът ще извлече токсините от тялото ви и ще бъдете шокирани от цвета, който може да е добило кръгчето – това е отровата от вашето тяло!

Не я задържайте там и не подценявайте силата на този мощен метод за прочистване на тялото!

При редовно практикуване ще се чувствате все по-свежи и ще се наслаждавате на дълбок и спокоен сън.

Не се притеснявайте от евентуалната миризма на лук. Измийте добре ходилата си със съпун на сутринта и няма да имате никакви проблеми. То всъщност е задължително и за окончателното отмиване на токсините.

Източник: bgkef