Световноизвестни двойки, които разбиха всички видове стереотипи
Известни двойки, които разбиха всички видове стереотипи

Стереотипите понякога са стриктни, но не винаги са приложими за всеки човек. Не можете да правите предположения или да преценявате някого въз основа на неговия вид, произход, религия или финансово състояние. Няма значение къде  отивате или с кого прекарвате времето си, хората винаги ще се опитат да ви сложат в някой стереотип и да ви осъдят, ако не се вмествате в никой. Дори знаменитостите не са пощадени от това.

Тук сме ви приготвили един забавен списък с известни двойки, които са нарушили стереотипите без да им пука.

 1. Възрастта е само число

Сандро Коп и Тилда Суинтън имат възрастова разлика от 18 години. Същото се отнася и за друга двойка, Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Макар да са родени в един и същи ден, имат разлика от 25 години. Тези двойки просто не се интересуват от мнението на хейтърите.

 1. Разликата във височината няма да ги направи по-малко сладки

Мери-Кейт Олсен е 1.57 м висока и Оливие Саркози е с височина 1.90 м. Любимата ни звезда Хари Потър, Даниел Радклиф е 1.65 м висок, а неговата приятелка, Ерин Дарке, е 1,7 м висока.

 1. Те не се интересуват от техния социален статус

Мат Деймън, известен холивудски актьор, и Лусиана Барозу – барман. И двамата са щастливо семейство и въпросът за социалния статус никога не е стоял на дневен ред. Друга двойка, която е нарушила стереотипите, е Хакон, който е принц на Норвегия и Мете-Марит, която преди това е работила като сервитьорка.

 1. Различни националности

Зое Салдана е от САЩ, а Марко Перего е от Италия. Те се срещат и след един месец се женят. Матю Макконъхи се ожени за Камила Алвес, която е бразилка. Те пазят личния си живот далеч от хората. Те имат 3 деца.

 1. Разстоянието не е проблем за тях

За тези двойки разстоянието никога не е проблем. Шакира идва да гледа мачовете на Джерард точно като всеки друг фен. След това идват другите известни двойки, Ева Мендес и Райън Гослинг. Веднъж си признаха, че докато той е зает с някой филм, Ева гледа децата.

 1. Марк Зукерберг и Присила Чан

Марк, най-младият изпълнителен директор, се жени за най-добрия си приятел.

 1. Те не се интересуват от възрастта

Хю Джакман и неговият партньор Деборра-Ли Фърнес имат 13-годишна разлика.

 1. Питър Дънкидж и Ерика Шмит

Питър Дънкидж и Ерика Шмит са щастливо женени от 13 години.

 1. Принц Хари и Меган Маркъл

Меган Маркъл е 37-годишна разведена американска актриса, която наскоро стана част от британското кралско семейство.

 1. Хафьор Юлий Бьорнсон и Келси Хенсън

Може да изглеждат странно, но имат щастлива връзка.

 1. Възрастова разлика от 31 години

Винсент Касел е с 31 години по-възрастен от съпругата си Тина Кунаки. Наскоро те съобщиха, че искат да имат деца споделя Sacrasm.co

Превод: IstinskiIstorii.com