Скъпи мъже! Такава жена трябва да си вземете за съпруга! Стилна, класна и..
Целият свят асоциира Италия със спагетите, с невероятните модни дизайнери, страхотния футбол, но и с убийствено красивите си актриси. Любителите на киното от всички възрасти са категорични, че София Лорен, Орнела Мути, Моника Белучи и още др. заковават погледите на милиони към екрана. Мнозина дори признават, че толкова се захласват по красивите дами, че забравят за сюжета на филма, който гледат, споделя Жило.

Орнела Мути

Тази дама вече години наред покорява мъжките сърца. Още с появата си на екрана, дори на 61 години, тя е с несравнимо екзотично излъчване. Тя не издава тайната на своята красота. Остава само да й се възхищаваме, гледайки я на екрана.

София Лорен

При тази дама е трудно да се каже кое надделява- красотата или таланта. Тя има награди от всичките важни кинофестивали, но и носи ореола на символа на красотата. На времето тя бе идол за мъжете и жените.

Джина Лолобриджида

Невероятната красота на тази италианка й носи главните роли в култови филми като „Най- красивата жена“ и „Парижката света Богородица“. Надарена с уникален артистичен талант и пленителна красота, Джина била призната за символ на италианската красота.

 

Клаудия Кардинале

 

Въпреки, че е родена в Тунис, тя се прославя като италианска кино звезда.

Моника Белучи

Тя е секс- символа на съвременното италианско кино. Има роли, които варират от ангелска невинност до греха на уличницата. Всяка една й приляга чудесно.

Източник: Gledavalnik.com