Славин – момчето, което спечели сърцата на всички по неповторим начин!
Съвсем заслужено шестият сезон на “Като две капки вода” бе спечелен от Славин. Той стана любимец на публиката още по време на участието си в уникалния музикален формат Х Фактор. Победата в него му отвори вратите към истинската музика.

Няма да сгрешим, ако кажем, че това момче е невероятен талант. Наред с музикалните си изяви той се дипломира във Великотърновския университет в специалност „Право“. Сърцето му, обаче, завинаги е превзето от музиката.

Всички видяхме как младежът успява с лекота да влезе в обувките на всеки един от изпълнителите, в чиито образи се въплъти. Така се случва и в живота. Наред с ученето, той изгражда смело и последователно музикалната си кариера. Сега Славин е вокалист в групата „Julian’s Laughter”. За първата записана с групата песен “Lost” Слави споделя, че не веднъж се е чувствал изгубен. Чувството за хаос в живота често го спохожда. Това, обаче, не го обезсърчава, а му помага да стои здраво стъпил на земята и да търси реализацията си.

Наскоро излезе и новия клип на Славин „Нов път“. Дали това означава, че има нови планове, не можем да гадаем, но със сигурност ще му донесе огромен успех. Клипът е от съсвсем скоро и вече има много почитатели.

Парчето е много свежо и със сигурност притежава всички качества да се превърне в истински хит.

Неговите почитатели са очаровани от стайлинга на Славин в клипа и от приятната музика на парчето.

Всъщност Славин определя себе си като едно обикновено момче, влюбено в музиката и щастливо от това, че го подкрепя семейството. Иска да бъде достоен за подражание и да има на какво да научи младите хора, които обичат музиката му.