Според начинът, по който свивате юмрука си, разкрива много за личността ви!
Езикът на тялото е нещото, което ни издава какви хора сме зад маската, която по една или друга причина се опитваме да носим всеки ден. Нашите навици, жестове, движения и изражения на лицето винаги ни предават. Същото се отнася и за начина, по който свиваме юмрука си.

Открийте какъв човек сте спрямо начина, по който свивате юмруците си. Това, което трябва да направите, е да изберете една от трите възможности и после да прочетете какво означава тя.

#1 Вие сте истински алтруист

Вие обичате да помагате на хората, дори когато това ви причинява някакви проблеми. Жадни сте за нови знания и приключения. Вие сте много енергични и малко нетърпеливи. Хората като вас обикновено биват определяни като авантюристи и смелчаци, но в същевременно много не разбират колко често сте изнервени и колко много се нуждаете от помощ и защита понякога. Вие имате отчаяна нужда от внимание и одобрение, защото често срещате хора, които се възползват от вашата отзивчивост. Въпреки това вашето сърце никога няма да ви позволи да се откажете да помагате на хората и да вярвате в доброто и справедливостта. Вие продължавате да защитавате нуждаещите се, въпреки че си имате едно на ум за измамната човешка природа.

#2 Вие сте много артистични и изобретателни

Вие сте много приятни личности и сте като магнит за най-различни хора. Приятелите ви ви обичат заради честността и остроумието ви. Вие сте уверени в себе си; имате високо самочувствие. Вие сте много усърдни и точни и това ви превръща едновременно в живата връзка между приятелите ви и в добър лидер, когато става въпрос за работа. Въпреки това вашият страх от провал често ви спира да взимате безразсъдни решения, тъй като неуспехът наранява дълбоко вашите чувства. Често имате нужда от одобрението на хората и техните хвалби. Но което е по-важно, вие никога не спирате да вярвате в себе си дори, когато никой не казва колко сте добри. Често сте заобиколени от хора, които ви завиждат за успеха.

#3 Вие сте невероятен и очарователен човек

Вие сте остроумни и общителни, но доста срамежливи, поради което тези ви качества не могат да бъдат напълно оценени. Затова много хора ви смятат за мълчаливи и необщителни. Вие сте внимателни и педантични и понякога изисквате прекалено много от себе си, което води до излишна тревожност. Вие сте човек с визия и не искате нищо да нарушава душевния ви мир и хармония. Най-близките ви хора се чувстват много удобно във вашата компания. Понякога мисълта, че няма да успеете лесно да се сприятелите или да се спогодите с хората от новата ви работа, много ви натъжава. Но не го приемайте толкова лично, всичко, което трябва да направите, е да станете малко по-гъвкави и любезни и хората, които преди са се страхували да ви доближат, веднага ще се опитат да стоплят отношенията си с вас.

Източник: Фрамар