Стотици решиха да подарят гривна с червен конец и 14 карата златно краче на любим човек
Защо Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент бебешка стъпка с име е предпочитан подарък?

Изключително вълнуващ и объркващ е моментът, в който едно семейство се се радва на новородено бебенце. Това е събитие е важно не само за майката, но и за таткото. Много хора се чудят как да зарадват една млада майка. Ние имаме едно неустоимо предложение, което в момента е иsтински хит.

Ако все още не сте избрали подарък на младото семейство за новородената им рожба, то днес има много интересно предложения като Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент бебешка стъпка с име. Това би бил изключително мил и запомнящ се дар. На златното бебешко ходилце можете да поръчате гравирането на името на бебето или името на майката, или бащата. Със сигурност, дори и след години майката добре ще си спомня кой е подарил този подарък.  Червеният конец се носи от дълбока древност и се свързва с разбирането за защита от злото. Затова е предпочитан подарък за младите родители.

Бягайте от клишето. Това е досадно и никому ненужно. С подаръка си трябва да покажете уважението си към майката, а не просто да направите жест по задължение. Това веднага си проличава.

Още нашите праотци са носели гривнички от червен конец. Според вярванията те зареждат с много положителна енергия. Не случайно се почита от различните религии. Червеното е символ на смелостта, кръта и зашитата от нещастие, което могат да донесат лошите очи. Точно това е и символът в гривната с бебешко ходилце.

Тези гривни носят положителен заряд, тъй като са направени с много любов и отдаденост от страна на бижутерите. Както вече споменахме, на златната плочка може да се направи гравиране – едностранно или двустранно. Имената се поръчват, както и шрифтът на изписване. Конецът е здрав и позволява лесното използване за слаба и широка китка. Златната плочка е изключително нежна и допълнена с инкрустиран кристал Swarovski, който придава допълнителен блясък. Няма дама, която да не изпадне в умиление при вида на тази нежна и стилна гривна против уроки.

Ето как изглежда гривната и в пълния и размер

Поръчки за това страхотно бижу може да направите в сайта на PalladiumBG.com, или като кликнете на снимката по-горе