Сънуваме пророчески сънища в определен ден от седмицата
В нощта на четвъртък срещу петък може да се видят пророчески сънища, но при условие, че човек има проблеми в личния живот.

На сънищата в неделя срещу понеделник не бива да се вярва. Те може да бъдат неприятни, просто защото идва началото на новата седмица, но нищо лошо не предсказват.

На това, което сме сънували през нощта във вторник срещу сряда също не трябва да се обръща внимание.

Случващото се насън в сряда срещу четвъртък е знак за подобряване на финансовото състояние. А сънищата от събота срещу неделя се сбъдват в следващите 24 часа.

Истински пророческите сънища се случват в нощта на понеделник срещу вторник, а така също и в петък срещу събота. В тях може да бъде разпознато бъдещето на спящия и близките му, твърди Nation News.

Това е така, защото когато хората спят, техният мозък обработва видяното и премисленото през деня. Именно в съня човек може да намери отговора на въпроса какво толкова много го терзае.

И още нещо: сънищата, свързани с липса на зъб, вадене на зъби, винаги предвещават край, смърт на близък или не чак толкова значим за нас човек или животно.

Изпитването на болка на сън подсказва, че загубата ще е свързана с непрежалима личност, а ако липсва такава – тя ще е на далечен познат.

Присъствието на червен цвят пък предсказва дали сънят ще се изпълни скоро. Не е хубаво да се сънувате в бяла, булчинска рокля – болест e

Източник: Марица