С какво да разтопите сърцето на любимия на Свети Валентин
С какво да разтопите сърцето на любимия на 14 февруари

Свети Валентин е съвсем близо и мнозина от вас сигурно вече са обзети от паника, защото не са намерили най-подходящия подарък за половинката.

Този път бихте могли да подходите много по-оригинално от предишни години. Едва ли разполагате с излишно свободно време, което да прахосате в ходене по магазините в търсене на нещо, което да ви измъкне от ситуацията. Достатъчно е да разполагате с достъп до интернет и бързо можете да решите проблема.

Заложете на гривна от червен конец, украсена със златно бебешко краченце. Фигурката е изработена от 14 от каратово злато. От PalladiumBG.com предлагат да гравират името на получателя. Това е чудесна идея. Гривната е семпла, фигурката е от благороден метал, което има и своята символика. Днес много хора носят гривна от червен конец, дори и без каквото и да било допълнение. Те вярват, че този конец ги пази от зли очи или както казват бабите ни, от уроки. Дали е така, никой не знае. Едно е сигурно, тази гривна ще разтопи сърцето на любимия.

От фирмата гарантират, че всяка една от гривните, които продават, е уникална, тъй като се прави ръчно. Над тях работят креативни млади хора, които влагат сърцето си във всеки детайл. Гравирането се прави по желание на клиента. Името може да бъде поставено върху едната или двете страни на фиргурката, както предпочитате вие. Разбира се, това не оскъпява поръчката.

Остава да изберете подходящата опаковка и да я поднесете в точния момент. Не пренебрегвайте това, че клишето често се възприема като отмятане на някое от задълженията. След като толкова старание сте отделили за избора и опаковането на подаръка, трябва да се постараете и за нетрадиционното му поднасяне. Бъдете сигурни, че ефектът от това начинание ще е уникален. Дори и с най-скъпата вещ няма да имате такъв успех, както с тази семпла гривна със златна фигурка с гравирано име.

Може да поръчате гривната със златното краче и текст по избор > ТУК <