С няколко лесни стъпки човек може да разбере дали ще бъде богат или не..
На някои хора парите се залепват дори и когато не се трудят твърде много. Другите се занимават много усилено, слабо печелят.

Отговорът на въпроса защо това наистина е така, може да се намери в нумерологичната матрица на всяко име, най-вече когато става дума за пари, работа или богатство.

Как да изчислите колко пари носи вашето име?

На лист хартия напишете вашето име и намерете числото, което отговаря на всяко ваше буква.

Примерно А – 1, Б – 2, В – 3 и т.н. Съберете цифрите от името и фамилията отделно, след което съберете тези две цифри.

Съберете докато не получите едноцифрен номер, а неговото значение открийтедо долу.

Номер 1 – Единиците винаги искат да са на върха. Те се опитват да вършат задачите по идеален начин, тъй като от това зависи тяхната самоуважение. Не разчитат на никого и не искат чужда помощ. Единиците по правило печелят, но никога не стават милионери. Много повече интересуват работата, отколкото акцентирането на капитала.

Номер 2 – Двойките край себе си винаги имат партньори, които помагат, за да имат пари. Техният партньор или ги издържа, или работи, или предоставя условия да реализират своите наистина работни възможности. Възможностите на двойките най-вече са в работа в екип, така че те най-добре ще печелят само ако си сътрудничат. Стават богати само и единствено чрез наследство или ако са партньори в някой добър проект.

Номер 3 – Тройките обичат парите, но до тях стигат само ако им се дадат на готово и ако свържат бизнеса със забавленията. Без талант и късмет тези личности живеят от настоящи, несигурни доходи. Основната черта на тройките е творчеството и любовта им към изкуството и големите идеи. Вярват, че богатство ще придобият само и единствено ако имат талант и голям късмет.

Номер 4 – Четворките не стигат твърде лесно до нищо в живота. Те е необходимо да полагат усилия, за да печелят успеха, а отказът от удоволствия за сметка на парите е най-голямата жертва. Те трябва да отказват нещата, които истински обичат, заради тези, които са добре платени. Добри работници, техните успехи винаги са налице, но за съжаление рядко им се плаща добре.

Брой 5 – Петиците са лежерни личности, така че най-обичат, когато печелят в чужбина. Регулируеми са, имат добра интуиция и слуха за най-малките промени. Това наистина им дава възможност да не харчат парите там, където е напразно. Петиците никога няма да бъдат бедни, тъй като имат таланти, които са добре платени.

Номер 6 – Шестицата изисква съмишленици и връзка, така че най-големите успехи постига в семейния бизнес. И въпреки че за тези личности парите не са цел, които се грижат за тях. Парадоксът при шестицата е, че повече дава, отколкото има, така че ако не успеят да работят в общността, възможно е да се случи почти целият им живот да мине в бедност.

Брой 7 – Основната черта на седмиците е аналитичноста. Тези хора са в непрекъснато търсене на най-рационалния път, по който биха представили своите идеи и потенциал. Те обичат да разкриват чужди тайни, така че от това солидно печелят. Често седмиците жертват своя мир само за да работят нещо, което искат и в което вярват.

Брой 8 – Осмиците постоянно искат конкретни и видими резултати. Най-важното е да се плаща за това, което работят, така че никога не работят добре от любов и ентусиазъм. Цял живот може да работи нещо съвсем противоположно на това, което ги интересува – само да печелите добре. Умеят да влагат там, където парите се умножават. Искат власт и сила, тъй като са убедени, че там се крие богатството.

Номер 9 – От една страна, деветте искат нещо, което ще им окаже глобално влияние, но от друга страна искат бързо и лесно да печелят много пари. Парите и тези личности често са в напрегнати отношения, а основното причина за това е голямата нетърпение на деветката. Ако на времето се разбере, че работата не е наградена, има шанс за голям напредък.

Източник:  За Жената