Тази салата върви с всякакво пиене.. Просто е чудна! Прави се лесно и е мега вкусна
Тази немска картофена салата става за чудо и приказ

Предлагаме ви рецептата за немска картофена салата , в която ще се влюбите, тъй като става уникално вкусна. Рецептата е лесна и бърза, а крайният резултат е за чудо и приказ.

Трябват ни четири яйца, 750 грама пресни картофи, но може и други, 250 грама бекон, 150 грама кисели краставички, магданоз, една майонеза, 100 грама заквасена сметана, две лъжички лимонов сок, сол на вкус.

Първо е необходимо да сварим яйцата и после да ги нарежем на колелца. Беконът го запържваме в тиган и го поставяме после да се отцеди върху кухненско руло.

През това време си сваряваме картофите и ги нарязваме.

Киселите краставички, сметаната, магданозът, майонезата и лимоновия сок ги смесваме заедно и ги разбъркваме. Тази смес я поставяме на тигана, за да се нагрее, но на тих огън.

В една купа слагаме бекона, яйцата и картофите . Разбъркваме ги хубаво, а отгоре ги заливаме с топлия сос и много хубаво разбъркваме.

Тази немска салата става чудно вкусна и е разкошна, както за предястие, така и за страхотно мезе. Ако имате нея на масата, може и да минете без нищо друго. Вътре има толкова много и хранителни съставки, че спокойно да се нахрани човек, пише topactualno.

Пожелаваме ви да си я изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

Източник: За Жената