Тежко Суеверие?! Тези 7 имена имат тежка съдба – не наричайте детето си с тях
С месеци родителите обмислят как да кръстят децата си. Най-често те го наричат ​​близък човек, роднина. Другите се водят от модата или го кръщават на някаква известна личност. В този материал се натъкнахме на нещо, в което не искаме да ви убеждаваме. Прочетете и преценете сами! Според суеверията това са имената, с които не би трябвало да се отървеш от децата си:

Вера
Наречете ли дъщеря си Вера, подарява те вътрешна сила, която ще й помогне да преодолее различни препятствия в житейския си път. Тази сила ще й помогне да преодолее всяка победа на съдбата, която ще й донесе трудности, не се съмнявам в това. Към своето благополучие жените на Врата се докосват до болка и загуба, поради което и високите върхове могат да покорят, те не успяват да запазят сили, за да се насладят, пише “За жената”.

Александра
Подобно на мъжете на име Александър, Александра е принудена да култивира и да проявява особеностите на противоположния пол. Нейната съдба се случва по такъв начин, че всички грижи за семейството, роднините и за насищния хляб падат върху нейните плешки. В същото време Александра обича да се занимава с нещо приятно, а не непрекъснато да се грижи за ближния. Това несъответствие на предпочитанията и жизнените обстоятелства често прави тяхното съществуване им непосилно.

Надежда
Такова светло име се дава на собственика, който има нелека съдба. На Надежда се налагат големи надежди. От нея се очаква доста и поради това се опитва да оправдае очакванията. Но за целта Надежда постоянно е необходимо да полага огромни усилия, затова ако не получи своевременно достойно похвала, нейното чувство за живота се влошава.

Людмила
Людмила получава огромна любов от семейството си, но точно последното се налага да преживее някои от най-неприятните събития, които превръщат живота му в неподходящо тежък. Жените на име Людмила често неоправдано рано и при трагични обстоятелства губят близки хора, които много обичат. Или пък съдбата им се грижи за болното дете.

Роман
Животът на Роман се усложнява от нестабилността и неспособността му да се съсредоточи върху една дейност. Той постоянно е в търсене – по-добра работа, по-добра работа, по-добри приятели. Годините минават и кариерата му все още не е изградена, куцет личното живот и взаимоотношенията с близките.

Адам
Всичките беди на Адам идват от жените. Мъж с такова име от ранното детство се вълнува от жените и ги поставя на първо място в живота си. Но това предпочитание прави живота му труден, той се отразява и на всички други сфери от живота – кариерата, финансите и др.

Юлиан
Много изпитания чакат Юлиан. Те се отнасят до всички сфери на живота. Мъжете с такова име често се опитват да достигнат кариерни висоти, но в определена минута всичко се руши и се налага да градят пътя си отново. Юлиан ще се справи с този проблем, но задачата му е усложнена от здравни проблеми, свързани с нервната система. В личния живот и семейните отношения също го чакат трудности. От пълен разрив с семейството до трагични събития, които ще нанесат непоправими щети в неговата психика.

Източник: petel.bg