Тези 2 зодии този месец ще започнат съдбовна любовна афера
Козирог

Това ще бъде един от най-важните месеци за зодия Козирог през 2018 г., особено когато става дума за любов, защото много неща ще бъдат решени във ваша полза. Венера от астрологичното поле на взаимоотношения и любов ще ви донесе спокойна и романтична енергия, особено на тези, които са във връзка.

След 14 юни, когато Венера преминава в астрологичното ви поле на страст, емоции, карма, ще последват много събития в областта на любовта, които ще променят хода на вашата съдба. Периодът от 16 до 28 юни ще бъде много неспокоен, когато става въпрос за чувства.

Свободните представители на зодията ще преживеят кармична любов, от която не може да избягат по никакъв начин с човек зодия Рак, Риби или Телец. Тази любов ще бъде много интересна, но и предизвикателна.

Този период ще има кризи, но и ще бъде изпълнен с емоции.

Рак

Представителите на зодия Рак в началото на юни, под влияние на Венера, ще бъдат лъчезарни и изпълнени с положителна енергия, но ще бъдат състрадателни към партньора си. В първата част на юни ще се насладите на полето на любовта, забавленията с близките си хора, а този период е отличен за всички Раци, които искат да разширят семейството си.

Свободните Раци ги очаква съдбоносна любов, която ще започне на парти или излизане. В периода от 14 до 24 юни, за повече Раци ще бъде период, когато голяма част от любовните им дилеми ще излязат наяве. Свободните Раци в този период биха могли да посрещнат любовта чрез работа, но това може да е сложно. Може да е човек, който е от вашите началници или като цяло авторитетна фигура. 28 юни ви носи кулминацията, разрешаването на любовна ситуация, но и легализирането на отношенията.

Източник: За Жената