Тенденциите на маникюрите, които ще са модерни през тази ЕСЕН/ЗИМА (СНИМКИ)
Няма нищо по- хубаво и добре изглеждащо от спретнат и хубав маникюр, затова и сме подбрали специално за вас всички модни тенденции, които ни зоват през новия сезон. На какви цветове и форми да заложим ще ви разкрием в днешната статия

Какъв е модерният маникюр за есен/зима 2018-19? На какъв цвят лак за нокти да заложите и има ли форма, която да избягвате.

Вижте водещите тенденции при маникюра за този сезон.

Какъв е модерният маникюр този сезон?

Модерният маникюр този сезон е стилен, елегантен, в нюанси, присъщи на по-студените месеци. Дължината варира в двете крайности – от много къси до отличително дълги нокти, като все пак за предпочитане е първият вариант.Бадемовата форма, както и овалният маникюр също са сред водещите тенденции при ноктите.

Ако говорим за цветове и шарки, металическите нюанси остават. Завръща се маникюрът полумесец, но този път залага на нестандартни и контрастиращи цветове. Цветният френски маникюр също е фаворит – за основа се избира някой по-тъмен нюанс, а за върха на ноктите класическото бяло или някакъв по-ярък цвят като коралово например.

А ако трябва да избирате между лак с матов завършек или такъв с блясък, за този сезон по-добре изберете второто.

Тенденции при маникюра за есен/зима 2018-19

Нокти в червено

Червеният маникюр е класика в жанра, но за есен/зима 2018-19 е абсолютен хит. Заложете на по-тъмни нюанси на червеното като бургундско, винено, марсала. Някои дизайнери обаче ни припомнят и ефекта на яркочервеното.

Почитатели на червения маникюр са Oscar de la Renta, Nina Ricci, Peter Pilotto.

Тъмната страна

След като до края на лятото актуални бяха неоновите и по-крещящи цветове, то за есен/зима 2018-19 може да минете в по-тъмната гама. Космическосиньо и кобалтово, тъмносиво, каки и дори черно са сред водещите цветове.

Нюанси на телесния цвят

Маникюр в телесен цвят е практичен и модерен избор, който пасва на всеки тен и отива на всеки стил. Може да избирате между нюанси като мока, бежово, бледорозово или напълно прозрачен маникюр.

Почитатели на тенденцията са Philipp Plein, Kate Spade, Bottega Veneta, Alexander Wang, Tom Ford.

Назад25 идеи за маникюр с телесен лакНапредНазадБледо розов маникюр – 60 идеиНапред

Камъни и блясък

Нокти с камъни, 3D елементи и повече блясък – това е тенденция в маникюра, която се запазва и този сезон. Макар да е малко по-неудобна и далеч не толкова практична, не можем да отречем, че привлича погледите и върши идеална роля като аксесоар.

Някои дизайнери дори съветват да съчетаете бижутата на пръстите с камъните и шарките по ноктите. Ако пък искате маникюр с брокат и блясък, достатъчно е да покриете с такъв лак само връхчетата на ноктите.

Маникюр с акцент

Ако до преди известно време това беше смятано за аматьорски и не особено впечатляващ маникюр, то днес вече е тенденция да лакирате ноктите на безименните пръсти в различен от останалите цвят. Идеята е да служат като акцент, затова трябва да са в контрастиращ нюанс.

Принтове и върху ноктите

Имайки предвид, че принтовете владеят напълно модния подиум този сезон, то не е изненада, че ще ги видим и върху ноктите. Цветен животински принт, абстрактни форми и дори надписи присъстват сред тенденциите при маникюра.

Източник: За Жената

Ръчно изработени сребърни бижута – Swarovski® – Намаления!

loading…