Това са зодиите, които най-много нараняват
Това са зодиите, които най-много нараняват. Мъжете, които не се интересуват от сериозни връзки и не изпълняват обещанията си. Ето кои са те:

Близнаци

Това е зодията, която може да ти говори много мило, да ти обещава света и накрая да не изпълни нито едно от нещата, които е казал. Истински талант! И все пак ще те кара да си мислиш, че всичко върви като по вода, макар и нищо да не е точно така. Те говорят много, но нищо не правят от това, което са обещали.

Сладките им приказки за въздух под налягане и никога не трябва да го забравяте. Най-много нараняват с това, че си тръгват внезапно – без обяснения и без видима причина. Нараняват всяка жена в живота си, а след тях оставят много болка и разочарование.

Риби

Рибите са много “хлъзгави” и не трябва много, много да им се вярва. Те могат да играят двойна игра и както са във връзка с една жена, така да бъдат и с друга. И двете няма да разберат за съществуването на другата, но все някога истината излиза наяве. Те не търпят много дълги връзки, обичат да се налагат и дават тон във всяка една връзка.

Задържат нещата във времето и никога не правят големи ангажиращи крачки. Ще те накара да си мислиш, че вървите нанякъде, а реално да тъпчете на едно място. Могат да изгубят години от живота ви, за да това не се връзвайте.

Източник: Актуално