Това са зодиите, които помагат на всички, но не и на себе си
Да сте добър и мил човек не е лошо нещо, напротив – обикновено се смята за качество. Но не в случаите, когато сте толкова добри с останалите, че ви позволява да се възползвате от вас. В тези случаи вредите на себе си и това вече е проблем.

Ако сте добри, просто защото не можеш да откажеш, тогава рискуваш да изоставиш своето безразличие да се превърне в горчивост и радост.

Зодиакалният знак формира личността по много начини и това позволява на астролозите да определят поведението, предпочитанията и дори темперамента на отделните зодии.

Ето кои са зодиите, които са склонни да бъдат прекалено добри, с които са полезни на всички останали, но не на себе си.

Рак

Те винаги са насреща, когато някой има нужда от помощта им. Докато представителите на тази зодия са склонни да таят проблемите си вътре в себе си, всички останали се чувстват свободни да хвърлят своята драма, тревога и емоции върху тях.

Проблемът е, че те се радват да бъдат на разположение на другите, въпреки че има моменти, когато изглежда, че графикът им е запълнен с време за хора, но не и за тях самите.

За родените под този знак е много важно да отделят време за собственото си емоционално състояние. Дори това да означава да са по-малко отзивчиви към нуждите на останалите.

Дева

Една от причините, поради които на Девите им е толкова трудно да вземат решения, особено когато се отнася до други хора е, че се притесняват някой да не бъде наранен от резултата.

Именно заради тази прекалена добронамереност те не обичат конфликтите и конфронтациите.

Риби

Те са склонни да бъдат не само прекалено добри, но прекалено уверени. Рибите винаги са готови да дадат шанс на всеки, а хората са готови да се възползват.

Представителите на тази ЗОНА са много любезни и ако не успеят да помогнат на някого в нужда, те го приемат като лично неуспех. Няма значение дали става дума за приятел, член на семейството или напълно непознат – те са там, за да играят ролята на спасител.

Източник:  tialoto.bg