Това са най-дразнещите навици на всяка зодия
Никой не е перфектен и абсолютно всеки има от онези дразнещи маниери и привички, които са в състояние да изкарат извън релси всички наоколо. Ето няколко примера, базирани на зодиакалните знаци, където на шега, където не толкова. Сигурим се, че ще се запознаете с някой свой близък в тях:

 

Овен – употребяват твърде много “Аз” изказа Си в
Овенът Е Първият знак в зодиака и Често иска Да пъде първи и ВЪВ всяко начинание, винаги да е в светлината на прожекторите и всичко да се върти около него . Така че не се учудвайте, ако започне да говори твърде много за себе си, просто свиквайте, че ще има много “аз” и по-малко “ние” във вашите взаимоотношения. Това няма как да се промени …

 

Телец – докосват непознати
Телекът е един от най-чувствените знаци, въпреки че той се управлява от планетата на любовта Венера и е нормално да търси по-близък контакт. И няма да го направи с някакво намерение, но за останалите си е малко странен начин за показване на симпатия към почти непознат. Докосване по ръката, прегръдка, целувка по бузата – нормални неща за хора, които познавате от години, но не за такива, които срещнахте няколко часа по-късно. Така си мислите, но не и Телецът, за него няма нищо странно и ще продължи да го прави.

 

Близнаци – забравят за какво са били разтревожени
Това е двоен знак и неговите представители често превключват между няколко идентичности и това е доста неприятно за околните от време на време. В един миг крещят и изравняват всичко със земята, в следващия отново стават мили и добри, като забравят за какво са направили мухата слон (или може би предполагат, че са забравили). Да, това определено е доста дразнещо …

 

Рак – забравят да се ядосат
Раците абсолютно противоположно на Близнаците, когато имат голяма причина да се разстроят, разгневени и очаква да крещят и хвърлят предмети, те просто запазват желязно хладнокръвие. И това определено е в състояние да излезе извън релси всички наоколо. Ракът просто се прибира в невидимата си обвивка и се изолира от всичко и нищо не може да извади оттам.

 

Лъв – смеят се изключително високо
Те са забавни, винаги имат някоя шега, скрита в ръкава, с която да си засметят. Ще ви докажат, че имат страшно чувство за хумор и ще се смеят с глас. Когато намерят нещо за изключително смешно, те сами избухват в тая смях, че забравят къде са. Околните пък бързо искат да покажат, че не са с тях. Където и да са Лъвовете винаги ще привличат вниманието към себе си и това им харесва.

 

Дева – споделят ненужна информация
Тъй като техният управител е Меркурий, Девите винаги са пълни с информация и знаят всичко, колкото и безполезно да е и изпитват нужда да го споделят с околните. Няма значение дали те искат да чуят или не, длъжни са! Няма да излезете, просто трябва да изтърпите всичко, колкото и досадно да е това, те няма да престанат!

 

Везни – не могат да стоят сами в публичното
пространство Везните са изключително приятелски и имат нужда непрекъснато да се молят с някого, да са сами нашън за тях е равносилно на самоубийство. Затова има много приятели и винаги някой е на ръце, за да ги накара да се чувстват пълноценни в това отношение. Могат да бъдат малко занимаващи се, но всичко е с добри намерения, така че примирете се, ако искате да имате сред приятелите си.

 

Скорпион – имат навика да правят неприлични забележки
Скорпионите са перфекционисти и често се заблуждават в оценката си (поне така си мислят) и не могат да оставят някоя малка ваша грешка неподготвена. Против природата им е просто. Те не искат да бъдат груби, но несъзнателно ще ви разсъждават с техните забележки, които в повечето случаи са не на място. Липсва им чувство за такт и не, няма да се поправи, ако има го кажете в очите, вие просто не сте прави!

 

Стрелец – изключително груби по време на спор
Случвало ли се е да се спори със Стрелец? Ако не, по-добре да не се случва, защото ще се сблъскате с напълно различен човек. Стрелците няма да спрат пред нищо, за да докажат, че са прави, дори да осъзнаят, че не са, няма да признаят. Груби, нетактични, агресивни, сякаш за тях това е въпрос на живот и смърт. Определено няма да ви хареса тази страна, но хубавото е, че след като спорът приключи те отново стават себе си.

 

Козирог – говорят с хората така, че да са им били подчинени
Коирозите са родени лидери и именно затова имат навика да се държат наставнически и заповядващи към останалите – приятели, роднини, любими, няма значение. Това не се харесва, особено на някои от по-свободнолюбивите личности. Но те просто са такива, често го правят съвсем несъзнателно, защото сълбокът в себе си са лидери и не могат да вървят срещу природата си и трябва да командват.

 

Водолей – се провалят в запознанствата с нови хора
Първите срещи с водолеи често са доста неловки. Ако сте запознати с един водовъртеж с нова компания, той определено ще бъде “извънземното” в групата. Определено е досадно, но добрата новина е, че всичко трае закратко и след като хората се запознаят всичко си идва на местата. Не винете водолеите, те просто не знаят как да се държат при ново запознанство и затова са малко сковани и отдържани, но вие знаете, че са супер яките хора и съвсем скоро и останалите ще го разберат.

 

Риби не използват телефоните си
Рибите използват мобилните си телефони за всичко друго, но не и за разговори – игри, социални мрежи, снимки. Често остават без батерия или забравят телефона си някъде. Това е много дразнещо за хората, които искат да се свържат с тях, но спокойно те не го правят нарочно просто са си разсеяни.

Източник: beu.bg