Това са най-лоши домакини, които е добре да не са ти в къщата
Да си жена определено не е лесно – трябва да раждаш деца, след това да ги гледаш, а междувременно да се грижиш и за още едно – доведено, носещо титлата „твой мъж“.

Наред с всички други задължения, които се струпват на главата на една майка с времето, огромна част от ежедневието й започва да играе и домакинството, в което тя най-често е сама. И тъй като рядко децата или съпругът поемат инициативата да помагат, жената в повечето случай върши всичко сама.

Повечето се справят блестящо, но има и такива „домакини“, които изпитват доста сериозни затруднения със задълженията си в къщата и днес ще говорим точно за тях.

Мърлата

Тя мрази да чисти и рядко дори забелязва, че е мръсно. Когато някой й направи забележка да се вземе в ръце и да се огледа каква кочина е в къщата, тя най-често просто отива до потъналия в прах шкаф, духва право срещу натрупалата се сива маса и я разпръсква. Тя разбира се пада на пода, но поне вече повърхностите на нивото на очите не изглеждат толкова мръсни. Кухнята в дома на тази домакиня винаги е под всякаква критика и по абсорбатора по традиция има наслоена три ката мазнина от изпаренията на любимите на семейството манджи.

Като цяло няма смисъл да се описват другите части от дома, защото картинката е ясна и няма смисъл да се нанасят повече травми по достойнството на този тип домакиня. Една дума е достатъчна и напълно уточняваща за какво иде реч в дома на мърлата: мазало.

Кулинарния кастрат

Тя готви по задължение и тъй като е такова и не е важно за нея, този тип домакиня не смята за необходимо да има кулинарни умения. Храната приготвена от нея обикновено изглежда ужасно и в допълнение към това е такава и на вкус. За да се избегнат иинциденти, които сериозно могат да навредят на здравето на дегустаторите е важно те да оглеждат щателно какво точно са заболи на вилиците си, а стомашно-чревните отговори на стомасите им определено са най-малкият проблем.

Ако се отровят от гозбите на домакинята тогава ялите от тях трябва дори да са благодарни, че все пак ще оживеят, защото нещата, които приготвя тя са доста далеч от разбиранията за храна където и да е по света. Най-добрият вариант за прехранване, ако имаш нещо общо с жена с титлата “кулинарен кастрат” е да се яде задължително извън къщата или пък с поръчка на храна от някой ресторант.

Мис „Косъм“

Е какво е едно ястие без косъм, който да си издърпаш от устата? Незавършено. Особено, когато Мис „Косъм“ се развихря в кухнята, защото това да остави ДНК- а в сготвеното от нея е тайната й съставка, без която нищо не е толкова вкусно. Става малко неудобно, когато някой открие косъм в чинията си, но това са единични случаи, а и дори и да се случи, рядко следват оплаквания, защото чисто и просто би било неудобно двустранно.

За да се презастрахова от ваденето на някоя и друга част от косата на този тип домакиня, е хубаво човек да се взре добре в сервираното му, но дори и да не види нищо на пръв поглед, нищо не е сигурно. Все пак изненадите не са наистина такива, ако знаеш какво ще се случи предварително.

Източник: За Жената