Топ тренд в прическите за средна дължина на косата (СНИМКИ)
Днес ще ви покажем топ тренд в средната дължина на косата, а именно това са прическите на етажи. При такива прически има достатъчно предимства, тъй като винаги изглеждат естествено. Можете да направите с тях почти всяка прическа, подмладяват ви много и придават допълнителен обем на косата

Тези стилове ще изглеждат страхотно за онези момичета и жени, които имат разнообразен стайлинг

Фенове на този вид подстригвания – актрисата Дженифър Анистън, която винаги се появява на екрана с почти същата прическа на етажи средна дължина на косата.

Тази прическа е изключително удобно и не отнема повече от петнадесет минути. За ежедневен дизайн се нуждаете от мус, пяна, сешоар. Мократа коса трябва да се изсуши със сешоар от корените.

Използвайте пръстите си, за да получите правилната форма. Пяната или мусът определят вълнообразните нишки. Тази прическа може да бъде обогатени с различни аксесоари.

 

Технологията за етажни прически включва рязането на кичур по кичур. Трябва да се съсредоточите върху задната част на главата и отстрани. При изграждането на произволна последваща линия е полезно да се съсредоточите върху предишната.

Етажите върху средна дължина на косата ще увеличат обема на косата с отслабена или тънка структура.

Етажите ще подчертаят особеността на лицето ви, ако е овално или леко удължено. Прическата изглежда страхотно както на светла, така и на тъмнокафява коса.

Източник: За Жената