Универсалните прически за всеки тип лице (хитове и през 2019 снимки)
Зашеметяваща, стилна и модерна прическа през новия сезон: универсално каре 2019 – разнообразие от видове за всеки тип лице.

Карето обещава да се превърне в особено популярна прическа и този сезон. Любимо на много момичета буквално завладява света, защото е предпочитана както от обикновени жени, че чак до холивудските красавици.

Защо това се случва е очевидно: в края на краищата, комфорт, практичност и лекота – дава тази прическа на всеки. В допълнение, “карето” луксозно подчертава точната форма на лицето, изглежда страхотно във всеки образ и стил.

Умението на стилистите и фризьорите от последните години е направило на разположение за абсолютно различни жени разнообразие от варианти на тази прическа. И вкусът на жените играе основна роля при избора на кой точно вид да си направите- удължен модел, асиметрия, стандартен

Всеки от възможните варианти ще ви позволи да победите скучното ежедневие и не само по модерен начин, но и в безупречен стил.

Използвайки препоръките на стилистите, за да прецените най- добре кой тип каре ще бъде вашия според начина ви на живот.

1. “Каре” е подходящо за всички видове лица, основното е да изберете модела подстригване

Най-вероятно все още няма друга такава прическа, универсална и подходяща винаги, стандартната форма на карето. Понякога е не само начин да се направи нещо модерно, но и оригинално, особено ако сте собственик на дълга коса. Безупречното “каре” трябва да очертае лицето ви така, че да покаже добродетели с най-красивата и изразителна страна, да скрие недостатъци и леко да има загадъчна функция.

2.Изберете “каре” за кръгло лице

ова е най-проблематичната категория хора за изпълнение на “каре. Не трябва обаче да се отчайвате. Срязването на формата на удължения отпред перфектно ще доближи собствениците на кръгли лица до по- слабо лице и визуално в областта на скулите ще ви изглежда по тънко лицето.

3. Изберете “каре” за тип лице – “овал”

Това е, което можете да завиждате – момичетата с овални лица могат да експериментират толкова колкото им харесват с косата си – на тях отива всякакъв вид каре. Дълга прическа, къса, класическа, асиметрия – всичко това зависи от вас и вкуса ви. И наличието или отсъствието на оттенъци няма никакво значение – всичко отива на вас.

Последният вариант не само ще отвори красивото чело, но и ще подчертае брадичката. “Каре” за луксозно удължаване ще представи ясна линия на скулите и сочните устни.

4. Изберете “каре” за лице тип “квадрат”

Вариациите за момичетата с лица тип “квадрат” са доста, задачата на косата им е да придава по- изгладен вид на лицето. С това асиметричната форма може перфектно да се справи. Великолепната опция ще бъде меката прическа под формата на триизмерни къдрици. Ако сте фен на бретон, тогава го направете наклонен

5. Изберете каре за тип удължено лице

При дългата коса на красавиците е най-трудно да вземат решение за промяна в техния външен вид, които се отнасят до допустимите отклонения. Въпреки това, ако искате да освежите изображението си много, не е нужно да намалявате косата си прекалено много, тогава отличен вариант за вас ще бъде прическа на удължено каре. Това ще въведе необходимата новост във вече съществуващия образ, но няма да го промени съществено. Така че, ако радикалните промени не са за вас и искате да промените, струва си да мислите за такъв избор.

6. Удължено “каре”, с акцент върху чертите на лицето

Това е чудесен избор за всеки тип лице и стил, най-универсалният от всички. Какво означава този вид? Удължена приблизително до рамената отпред. При желание може да бъде свалени и под раменете.

Късо каре

Смесете “Боб-Каре”

Момичетата, чието мото е енергията и младостта, чийто живот е луд до последната частица, често се оказват фенове на такъв вариант каре. В края на краищата, това е достатъчно удобно. В същото време собствениците на прически “Боб-каре” са много стилни и грандиозни. Особено елегантен вид придава тази прическа на момичета с дълги вратове и лицето във формата на овал. Това ще даде доста обем в косата ви и ще направи образа ви фантастично незабравим.

Каре на етажи

Ако лицето ви е във формата на овал или триъгълник, опитайте тази подстригване върху себе си – няма да загубите. В допълнение, тази възможност трябва да се разглежда от онези, които не са имали дарбата на великолепна коса. Тънките коси са идеални за тази прическа, която ще придаде визуалния ефект на плътността и блясъка. Забелязва се, че чернокосите красавици най-често избират този вариант на прическа. Основното, върху което се фокусирате вниманието, е врата ви, по-точно неговата форма и красота.

Каре за средна дължина на косата

Предполага се, че дължината на косата ви е в средата около раменете. “Каре” от този тип позволява да оставите коса пред линията на рамото, леко отваряйки врата отзад.

Каре на етажи

През последните години безусловната любов на момичетата и жените от всякаква възраст се радва на този тип каре. Каква е тайната на неговата популярност? Много лесен отговор- не изисква някаква специална подръжка, буквално може да станете и да тръгнете

Методът “стъпаловиден” предполага следната форма: по-къса в задната част на врата, постепенно се удължава към лицето.

Каре с асиметрия

Тази подстригване е в състояние да даде на косата ви луксозен външен вид. Този тип предполага разширение на косата от едната страна и боб в по-къса версия от другата.

Източник: За Жената