Уникални български тениски с шевици носят късмет
Уникални български тениски носят късмет

Няма човек, който да не обича да носи тениска. Тениските са чудесно допълнение за дънки, поли, шорти. Могат да се носят навсякъде и с всичко. Имаме чудесна новина. Тениските ще ни помогнат и да се доближим до българската традиция и да ни помогнат да постигнем много неща, за които си мечтаем.

Мнозина ще се засмеят и ще решат, че си измисляме. Не, това е самата истина. Екипът на Etnoteniski.bg изработва уникални тениски за мъже и жени с истински вълшебни заклинания, вплетени в българските шевици. Българските шевици имат свое магическо значение. В миналото шевицата е разкривала подробностите за историята на всеки род. Показвала е какво работи човека, който я носи, от кой край е, какво иска да постигне, има ли семейство и още много други. Така закодираните семейни ценности живеели векове и се предавали от поколение на поколение.

Младият творчески екип иска да съхрани родовата българска памет и да накара новото поколение да прилага традицията правилно. Те са на мнение, че традицията чудесно се съчетава с модата и това няма как да не допадне на младежите.

Тези, на които им предстои сватба, могат да си поръчат тениска със специална шевица, която пази връзката неприкосновена, ще помогне двойката да зачене по-бързо.

Шевицата, символизираща слънцето, пък носи щастие и късмет на притежателя си.

Тениски с шевици може да намерите на сайта тук