Уникално лесна рецепта за блестяща коса! Вижте съставките!
Установено е, че водката е сред най- продаваните алкохолни напитки в световен мащаб. Основанието на хората да харесват това питие е, че освен в чист вид, е подходяща за съчетание с други напитки. Цената й е изключително достъпна за всеки. Освен в състава на много коктейли, водката може да бъде използвана и с други цели, както коментират от klukibg.net.

Основният състав на напитката е вода с етанол и се произвежда на принципа на ферментацията и дестилацията. Именно заради дестилацията водката е подходяща за употреба в много други области. С нея спокойно можете да почистите стъклата на очилата си. Вместо да давате допълнителни средства за почистващи тампони за очилата, можете да капнете от водката върху памук и внимателно да изтриете стъклата.

Всички мазни отпечатъци изчезват мигновено. С помощта на водката можете да почистите и самобръсначката. Така ще предотвратите появата на ръжда. За целта оставете самобръсначката в чаша с водка за няколко минути. Цветята ви също ще са доволни, ако ги „почерпите“ с малко водка.

Капнете няколко капки във водата за поливане или във вазата и ще се изненадата от резултата. Не се изненадвайте на приложението на водката в областта на козметиката. С нейна помощ ще стегнете порите на лицето, ще почистите чудесно кожата си и е направите косата си блестяща. Налейте съвсем малко количество в шампоана за коса и сами ще се убедите в ефикасността.

Източник: Prochetime.com