Хороскопът за всяка зодия, за всеки понеделник
Хороскопът за понеделник сочи, че няколко зодии ще получат щедри подаръци от мъж около 35 години. Те си знаята защо! Други пък ще се понесат на крилете на любовта още от понеделник и това ще бъде един добър старт на новата седмица на любовта, която ще витае около двойките, които са влюбени.

Земните зодии да се подготвят за всякакви възможни ситуации, за да не бъдат изненадани неприятно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник избягвайте да давате обещания. През следващите няколко дни предстоят събития, които ще ви принудят да промените плановете си. в понеделник мнозина от вас ще отделят време за подготовка, свързана с предстоящо събиране.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще се ангажирате с различни подобрения, ремонт или промяна в дома. В понеделник може да купите нещо ново за жилището си. Денят не е от най-благоприятните за пътуване, затова бъдете внимателни и подготвени за всякакви ситуации.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неприятностите днес ще ви покажат ваши грешки или неработещи, злепоставящи ви отношения. Добре е в понеделник да направите промени, за да може да продължите напред без да сте натоварени с подобни негативни емоции. Очаквайте интересни или неочаквани новини свързани с ваши роднини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник вниманието ви ще бъде насочено към работата или бизнеса ви. Денят вещае неочаквана новина свързана с човек, с когото сте имали общи професионални или бизнес отношения. Приятните изненади ще са свързани с ваши познати от близо и далеч.

Източник: За Жената