Хороскоп: Кой мъж не е за теб, и кой ще те обича до края на дните ти
Овен

Той е напълно заслепен от вашето желание да го притежавате и е готов да направи всичко, за да докаже своята любов.

Проблем с романтиката:

Твърде много разчитате на инстинктите и се опитвате да удряте главата си, вместо да правите почивка и да мислите за всичко. Обикновено сте благодарни за вашата импулсивност, но не изпадате в депресия, ако нещата не вървят по начина, по който сте си представяли.

Господарят на душата ви:

Като ловци на мъже, Стрелецът и Лъвът са най-голямата ви плячка.

Не за вас: Ракът ви разпалва емоциите, но не е за вас.

Телец

Ти и Любовта:

Могъщият Телец е един от най-романтичните знаци в зодиака. Мечтаете за перфектният принц, който ще ви държи за ръка и винаги ще ви дава малки подаръци. В замяна на това ще бъде удоволствие да го поглезите.

Не играете игри в любовта, нито обичате тези, които играят. Търпението и благоприличието ви позволяват да изчакате идеалният, преди да прекарате време в безнадеждна връзка.

Проблеми за романтиката:

Понякога сте прекалено внимателни, когато трябва да предадете сърцето си. Трябва да се отървете от страховете си и да си дадете шанс да обичате нещо, за да започнете.

Господарят на душата ви:

Мъжете в знак Риби са привлекателни за вашата емоционална страна, но силните Скорпиони правят сърцето ви да бие по-бързо.

Този не е за теб: Скитане от бърборене могат да ви предложат Близнаци, когато става дума за любов.

Близнаци

Ти и Любовта:

Вие сте господари на флирта и където и да отидете, оставяте куп съкрушени  мъжки сърца. Не обичате  да наранявате никого, но момчетата просто се влюбват в начина, по който се смеете или играете с косата си. Обичате да играете тези игри, докато не намерите някой, когото искате да усмирите.

Проблеми с романтиката:

Вие се нуждаете от пространство – и тези, които се придържат към вас като лекари, нямат шанс. Не желаете нито ревнивите, нито мъжете, които искат да ви успокоят.

Господарят на душата ви:

Вие сте привлечени от независимия Водолей, но за вас Стрелецът е идеален, защото ще обичате неговия приключенски дух и защото той е истинският господар на флирта, точно като вас!

Този не е за вас:

Изцяло сте привлечени от външния вид на Козирог, но те не знаят как да се справят с вашата независимост.

Рак

Ти и Любовта:

Въпреки че знакът ти има клещи, ти си по същество съвсем емоционален. Имате нужда от някой, който иска да се целува точно като вас, но в същото време да уважавате старомодните си стандарти. Важно е да обичате родителите си, защото за вас най-важното е семейството. Вашата идеална среща с мъж е, когато останете вкъщи и се наслаждавате на филм.

Проблем с романтиката:

Чувствата за вас са всичко на света, и нито един мъж не бива да пренебрегва факта, че е много лесно да ви нарани. Когато това се случи, се оттегляте в бронята си и страдате в мълчание с голямо количество шоколад.

Вашата сродна душа:

Нежната страна на Дева ще излезе на повърхността във ваше присъствие.

Не е за вас:

Мъжът Водолей  знае как да надникне в душата ви, но няма да бъде толкова нежен, колкото ви е необходимо.

Лъв

Ти и Любовта:

Кралят Лъв обича да бъде главният влюбен. Мъжете по-малко се страхуват от вашата самоувереност и независимост, докато не ви опознаят. Вярно е, че могъщата кралица на дивата природа може да се превърне в уплашено коте, когато някой разбие сърцето й. Дълбоко в душата си, вие сте коте, което иска само един мъж да бъде нейния. Вие сте дълбоко ангажирани и търсите мъжа за вас.

Проблем с романтиката:

Понякога величествената ви гордост може да дойде пред истинската любов, защото е трудно да признаете, че сте съгрешили.

Вашата сродна душа:

Близнаците и Стрелецът ви възбуждат, но до един Рак ще се чувствате сигурни и обичани.

Не е за теб:

Махнете се от критично мислещите Деви, които се страхуват от вашето открито самочувствие.

Дева

Ти и Любовта:

Срамежливата Дева не от онези, които първо обичат и след това говорят за това. Любовта е личен въпрос между вас и вашия дневник. Вашият стил в любовта е да го оставяте първо да попита, да не правите първата крачка или да се нахвърлите безсрамно върху него. Не обичате и да бъдете мистериозни. По принцип, вие сте напълно отворени и честни, след като позволите на някого да ви приближи. Преди това обаче, той ще трябва да ви впечатли с ума си.

Проблем с романтиката:

Склонна сте бързо да отпишете мъжа, дори само след един разговор. Ще продължите да бъдете приятели с  него, но ако той не е супер интелигентен и ако не мисли толкова бързо, колкото вас, той ще отиде в забвение.

Сродната ти душа:

Обичаш чувствителността на Козирог.

Този не е за вас:

Отхвърляте хората, които са майстори на драмата.

Везни

Ти и Любовта:

Твоите магически сили ви позволяват да привлечеш само типа човек, който обичаш, и после да го накараш да се влюби безразсъдно във вас. Това не означава, че не сте придирчиви. Приятелят ви трябва да изглежда добре и да се облича добре като вас.

Проблем в романтиката:

Понякога сте по-влюбени в чувството за любов, отколкото в по-силната си половина. Това е така, защото сте идеалист и виждате само това, което искате да видите с гаджето си.

Господарят на душата ви:

Не можете да пренебрегвате начина, по който Везните влизат в стаята, но той не е най-подходящият за теб, защото Ракът ще те обожава, както никой друг.

Не е за вас:

Водолеят мисли по подобен начин на вас, но не се намира в романтичната ви страна.

Скорпион

Ти и Любовта:

Скорпионът не се страхува да се бие за любов. Веднага щом попадне някой в ​​очите ви, инстинктивно знаете, какво да кажете и какво да правите, за да може той да вие пожелае. Всъщност, вие сте толкова добри в играта на съблазняването, така че той мисли, че ви преследва. Винаги държите струните в ръцете си. Дръжте емоциите си заключени, докато не сте сигурни, че можете да им се доверите. И тогава той няма да има възможност да опознае по-силна любов от вашата.

Проблем с романтиката:

Ревността ви е цял километър. Ако започнете да държите ревността си под палеца, вашият любим човек никога няма да ви напусне.

Сродната ти душа:

Губите си ума по Риби и Рак.

Този не е за вас:

Имате нужда от много повече време и внимание от това, което Стрелецът може да ви даде.

Стрелец

Ти и Любовта:

Когато става въпрос за любов, вие сте спокойни. Мъжете си губят ума по вас, защото не ги уморявате и не драматизирате без нужда. Обичате хора, които искат да се забавляват, да имат авантюристичен дух и са спонтанни. Те трябва да бъдат честни и уважавани, че уважавате нещата така, както са. Дълбоко в сърцето си, имате копнеж за пътувания, така че често сте привлечени от екзотично изглеждащи момчета или тези, които идват от някои отдалечени места.

Проблем с романтиката:

Сърцето ви скача от един на друг мъж без проблеми, поради което често сте последвани от лоша репутация. По принцип може да ви се вярва, но мъжете често са несигурни относно близостта ви, защото сте твърде отворени.

Вашата сродна душа:

Най-добре е да се придържате към мъж със свободен дух като Водолей или Близнаци.

Този не е за вас:

Мъжът Рак, е твърде чувствителен за вас.

Козирог

Ти  и Любовта:

Любовта за вас е много сериозно нещо. Няма начин да доведете сърцето си в опасност, освен ако не сте сигурни, че вашите чувства се връщат. Искате да проучите околната среда и след това бавно да влезете във връзка. Във вашите романи, приятелите играят голяма роля, защото често предоставят важна информация.

Проблем с романтиката:

След като установите връзка с мъж, вие сте за любов от дълги разстояния. За вас, разпадането е почти невъзможно, защото връзката ви за вярност и решителност е успешна.

Господарят на душата ви:

Бикът и Девата ви разбират по-добре от всеки друг.

Този не е за вас:

Вашата състрадателна природа отказва да приеме ожесточени типове като Лъв и Овен.

Водолей

Ти и Любовта:

Вие сте независими. Най-голямата грешка, която може да направи всеки човек, е да застраши вашата свобода. Не обичате любовта да управлява целия ви живот. В петък вечер искате да го видите, но затова излизате с приятелите си в събота. Ако не му е удобно, тогава ще го забравите. Също така е необходимо той да има увереност да разбере, че сърцето ви е достатъчно голямо, за да обичате всички.

Проблем в романтиката:

Бъдете много внимателни да не ги отказвате, защото мъжете казват “Нека поговорим по-късно” те приемат и разбират само няколко пъти в деня.

Вашата сродна душа:

Мъжът, роден в знака на Дева е добър за вас, защото той също обича да бъде свободен.

Не е за вас:

Лъвът, който изисква от вас да му се покланяте дори в моменти, в които стъпките не са добри за вас, въпреки че между вас има невероятна химия.

Риби

Ти и Любовта:

Астрологическата богиня в любовта е най-щастлива, когато е влюбена – истински влюбена. Вие сте романтик, който напълно вярва в съществуването на свързаните души. Всъщност сте готови да обърнете небето и земята, за да намерите сродната си душа. Когато намерите перфектния мъж, ще бъдете готови да направите всичко за него, но понякога правите грешки, защото поставяте неговите нужди пред себе си.

Проблеми за романтиката:

Имате нужда от чувствителен мъж, някой, който ще се погрижи за вашите емоции. Ако той не е на една и съща дължина на вълната като вас, вие сте емоционално далечни и връзката потъва в недоразумение и недоволство.

Господарят на сърцето ти:

Ракът усеща болката ти и разделя радостта ти по-добре от всеки друг знак.

Този не е за вас:

Его ориентираният Овен се радва на вашето внимание, но също така използва вашето нежно сърце

Източник: За Жената