Хотелиер сбъдна мечтата на сина, чиято майка изминаваше 4 км, за да го води на училище (Видео)
Миналата есен, историята за жена от Велико Търново, която изминаваше всеки ден по четири километра, за да води детето си с увреждания на училище, трогна хиляди.

Половин година по-късно Анета вече има жилище в оживен квартал за себе си, и двете си деца – Пресиян, който е болен от мускулна дистрофия и 6-годишния Божидар. Семейството на Анета вече започна да мечтае.

Пари за море самотната майка няма. Хотелиер от Слънчев бряг, обаче, чу историята на Анета и й направи подарък – седемдневна почивка в курорта, съобщава Нова телевизия.

„Искам да благодаря, но думите няма да са достатъчни да им се отблагодарим за съдействието, да дойдем на морето”, каза Анета.

Освен едноседмичната, ол инклузив почивка, подарък за Пресиян и неговото семейство е и транспортът от и до Велико Търново.

“Решихме да направим подарък на това семейство, да осъществим една детска мечта, да поканим семейството да прекара седем дена за една незабравима почивка, надяваме се. Впечатли ни това, че майката Анета с такава сила и борбеност се грижи за тези деца, води ги на училище, впечатли ни духа на жената и децата, че приемат нещата съвсем нормално”, каза мениджърът на хотел Деница Бахарова.

Източник: 24 часа