10 известни личности, които се промениха до неузнаваемост за отрицателно време
Холивудски звезди с перфектни тела ни заливат отвсякъде, но не всички звезди са имали плочки и фина талия в началото на кариерата си. Някои от нашите любими звезди също се борят с излишните килограми – някои са победили, други – не, но усилията им заслужават поздравления.

Днес ви представяме някои от най-впечатляващите трансформации на известни личности, които са успели да отслабнат.

Адел не иска да сподели колко килограма е свалила, но промяната е видима за всички. Тя казва, че е отслабнала заради себе си и за да се чувства по-добре, а не защото я интересуват холивудските стереотипи за красота. Певицата споделя, че за целта е спряла захарта.

Джун Шанън стана популярна покрай риалити предаването за дъщеря ѝ Хъни Бу Бу, която се състезава на детски конкурси за красота. Майката е свалила 130 килограма през последните години, благодарение на ръкавна гастректомия, на която се подложила през 2015 г. След това е започнала да спазва строга диета и да спортува редовно.

Ребъл започва да отслабва през 2016 г. и оттогава е свалила 15 кг. Тя казва, че е отслабнала чрез повече физически упражнения.

Кели Озбърн е свалила 32 кг от 2009 г. до днес. Тогава тя участва в танцово предаване, в което нейният танцов партньор я насърчава да се храни по-здравословно и да тренира повече.

Наскоро актьорът отслабна значително. Той споделя, че по-добрата му физическа форма се дължи на това, че е спрял алкохола.

Когато Джон Гудман става 180 кг, той решава, че е време за промяна. От 2015 г. до днес актьорът е свалил 45 кг. Постигнал го е, като е започнал да яде по-малко и по-здравословно.

Дженифър Хъдсън е свалила 36 кг от 2010 г. насам. Тя казва, че няма време за много тренировки, тъй като има натоварен график, но много внимава какво яде.

Кристина успя да свали 22 кг през 2013 г., след като много рязко качи килограми през 2011 и 2012 г. Тя казва, че за целта се е обърнала към древни азиатски практики, като рейки, за да влезе както във физическа, така и в психическа форма. За съжаление, след това отново си върна свалените килограми.

Мелиса вече е свалила 34 кг и продължава да е на диета. Тя казва, че е запознала да води много по-здравословен живот и да си ляга по-рано.

 

Когато телевизионният водещ става 90 кг и започва да се чувства все по-зле, той решава, че е време за промяна, започва да тренира и да следи калориите си. Така той сваля около 12 кг, но промяната е голяма.

Известният рапър не е имал нужда от отслабване, но за ролята му на болен от рак футболист в All Things Fall Apart рапърът отслабва драстично и става направо неузнаваем.

Източник: dama