10 Супер сигнала, че сте на автопилот и имате нужда от много сериозна почивка! Имате ли ги ?
Чувствате ли се безжизнени или отегчени? Сякаш едва съществувате, вместо да живеете пълноценно? Случвало ли ви се е да се зачудите къде отидоха дните, седмиците, месеците и годините? Тази дезориентираност вероятно се дължи на факта, че от известно време живеете на автопилот.

Вземате несъзнателни решения, дори автоматични. Не се питате какво искате да работите и как да живеете, пише profit.bg. 10 сигнала, че сте на автопилот:

1. От сутринта денят ви се струва повече от ужасен Събуждате се и настроението ви вече е скапано. Нищо не може да ви накара да бъдете ентусиазирани и вдъхновени.

2. Графикът за деня е предвидим Можете без нито секунда замисляне да изброите всичките си задачи за деня и дори за месец напред. С кого ще се видите, къде ще отидете, какво ще правите, какво ще ядете … Страдате ли от безсъние?

3. Правите нещата без да мислите Предприемате стъпки без да поспрете, за да помислите какво правите всъщност и защо. Вашите решения и действия са станали автоматични.

4. Сякаш не оставяте телефона на мира Автоматично проверявате телефона си за нови съобщения, уведомления и т.н.

5. Улавяте се в дълбоки размишления Редовно осъзнавате, че размишлявате какво можехте да направите вместо нещо друго.

6. Изпитвате затруднения да си спомните нещо Не сте напълно отдадени на ситуацията и не помните как сте осъществили действия като шофиране, хранене, водене на разговор и т.н.

7. Не можете да продължите напред Продължавате да се срещате с негативни и токсични хора, макар да знаете, че това не е положително за вас. Все така отделяте време за неща, които не ви вдъхновяват. Просто сте свикнали.

8. Не постигате съществен прогрес Налице е прогрес, но той е незначителен като размери спрямо вашите цели за деня, седмицата, месеца и т.н.

9. Казвате „да“, когато искате да кажете „не“ Често се съгласявате да правите неща, които не искате. Мразите се за тези си решения.

10. Знаете, че може да живеете живота си по-добре Вярвате, че животът ви може да бъде изпълнен с повече радост, но се чувствате заклещени в настоящата ситуация. Иска ви се да сте поели по друг път, когато е било възможно. Добрата новина е, че може да изключите автопилота и да тръгнете по нов път. Не отлагайте!

Източник: flagman