7 дневен курс за прочистване на черния дроб и жлъчката
Д-р Емилова е призната от години и то не само в областта на отслабването, а и на здравословния живот като цяло. Съветите й са помогнали на не един и двама души, затова сега ви представяме удивителната й рецепта за пречистване на черния дроб и жлъчката.

И двата органа са от огромно значение за функционирането на организма ни като цяло и добрата им работа гарантира добро здраве и дълголетие. Курсът, който трябва да направите за пречистване на черния дроб и жлъчката, е с продължителност едва седем дни.

Ползите от него обаче са огромни, защото по този начин се изчистват всички шлаки, вредни наслоявания и токсини, които пречат за нормалното функциониране на организма ни.

 

Самата процедура е много лесна. Става дума само за това да приемаме по една чаша – само една чаша от следния еликсир.

Съставките му са изцяло природни, както ще видите сами и са сред най-полезните за здравето като цяло.

И така – необходимо ви е да разполагате с 50 грама листа от прясна мента, 30 грама портокалов сок, 25 грама лимонов сок, три лъжици истински и качествен мед, и един литър вода.

Най-напред оставете водата на котлона в една тенджера и я изчакайте да заври. След това пуснете в нея листата от прясната мента, намалете огъня и така оставете да поври за пет минутки. След това свалете от котлона тенджерата и оставете течността да се охлади.

Когато вече е хладка и със стайна температура, добавете в нея лимоновия и портокаловия сок, заедно с меда. Разбъркайте ги хубаво, за да се смесят ценните съставки, накрая прецедете еликсира и вече може да го пиете.

По една голяма водна чаша на ден е напълно достатъчно, но не забравяйте, че трябва да го пиете всеки ден в рамките на едно седемдневие пише Lekuvai.bg