Kак да си направим лековита жива вода?
Живата вода има доказани лечебни свойства. Тя не може да бъде закупена отникъде, но може да бъде приготвена. Първият метод е на Андрей Малахов. Според него съд с вода се поставя в камерата за 4-5 часа. За тази период от време по стените на съда и по повърхността се образува лед. Водата се излива в друг съд, а ледът се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, който замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за тялото замръзва при минимум 1. Новият съд с водата се поставя отново в камерата.

Престоява там, докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте. Според метода на Вадим Зеланд водата се налива от чешмата в петлитрова емайлирана тенджера. После я оставете да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.

Получената вода се поставя в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, пресечете я в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърлете тежката вода. Последното замразяване трябва да се извърши в пластмасовия съд, защото емайлът на тигана може да се разкъсва. Когато две трети от водата замръзнат, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази “саламура” съдържа всички нежелани примеси. Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при продължителна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранение на свойствата й е ограничен – около седем часа.

Източник:  pik