Tези две зодии, са истински късметлии! Всички искат да са с вас
Всички ние се стремим да се харесаме на противоположния пол и да направим добро впечатление, за да пленим сърцето на нашия избраник. На две от зодиите това се получава съвсем естествено и не е нужно да полагат почти никакви усилия, за да привлекат вниманието на противоположния пол.

Тези две зодии са:

Дева

Девите са изключително привлекателни и чаровни, а чувството им за хумор и уместните теми за разговор, мигновенно грабват вниманието на човека отсреща.

Леко загадъчни, мили и умни, те успяват да спечелят сърцето на почти всеки, който ги опознае, предава Блиц. Вечер Девите са точно онези хора, които винаги си тръгват с телефонен номер и обещание за втора среща.

Водолей

Истински чаровници, които са по-мълчаливи, но точно с тази си загадъчност привличат вниманието на противоположния пол. Водолеите притежават характерна грациозност и класа. Техните движения са секси, стилът им стилен, а разговорите им – интелигентни. Трудно обаче може да спечелите доверието им, за това влезте в техния тон на поведение и имате големи шансове да спечелите вниманието им.

Източник: За Жената

Ръчно изработени сребърни бижута – Swarovski® – Намаления!

loading…